SÄÄNNÖT

Race To London - Winter

Valitse simulaattorin aloitusvalikosta ”Tournament”. Alas avautuvat kaikki kilpailut, ja niistä valitaan Race to London - Winter. Jos olet kirjautunut Trackman-tunnuksilla sisään, lisätään vain tasoitus. Mikäli et käytä tunnuksia, lisää oma nimesi sekä tasoituksesi ”add guest” -kohdasta (PELATAAN OIKEILLA TASOITUKSILLA JA SALLITTU MAKSIMITASOITUS ON 36). Muut pelin asetukset ovat automaattisesti oikeat. Jos pelaat vierailijana, niin ET ole mukana virallisessa kisassa.

  • 7 parasta hcp-tulosta + paras scr-tulos finaaliin 2.4.2022
  • 18r henkilökohtainen hcp lyöntipeli
  • Puttaus Auto by Hcp tai Manual 
  • Kilpailu EI maksa mitään
  • Pääpalkintona OnGolf-matkatoimiston 750€ lahjakortti
  • Tulospalvelu Race To London -Whatsapp-ryhmässä
  • Säännöt ovat samat PicGolf-hallilla ja Swingmakersin simulaattoreissa

 


RTL - Viikkokisa 2022

Aika: 30.5. - 28.8.2022 (13 viikkoa), finaali la 3.9.2022 

Pelipäivät: Jokaisen viikon maanantai, keskiviikko ja lauantai.

Maksu: 5 €/kierros, voi pelata jokaisena kilpailupäivänä. 

Pelimuoto: 18r Hcp Lp (pelaajalla tulee olla voimassa oleva tasoitus, max. huomioitava pelitasoitus 36) 

Tiit

  • Kotka: Miehet - perustii 56; M70 halutessaan 52; M75 ja M80 52 tai 47; naiset - perustii 47 
  • Kuusaa: Miehet - perustii keltainen; M70 halutessaan sininen; M75 ja M80 sininen tai punainen; naiset - perustii punainen 
  • Paras scr huomioidaan molemmilla kentillä ja sukupuolilla perustii tai pidemmältä pelattu

Aamukierrokset: Ennen Caddiemasterin aukeamista pelatessa pelaaja ilmoittaa pelikavereilleen osallistuvansa kilpailuun ja suorittaa maksun (esim. MobilePayn kautta) ennen ensimmäistä lyöntiä. Tästä poikkeavat suoritukset hylätään. Mobilepay-numerot: Kotka - 96899, Kuusaa - 66085.

Tulospalvelu: NexGolf App, paperinen tuloskortti tai Gamebook-tuloskortti. Kortit palautetaan aina heti kierroksen jälkeen Caddiemasterille tai heidän sähköpostiinsa. Viikon tulokset julkaistaan aina jokaisena sunnuntaina.

Voittajat: Kotkassa sekä Kuusankoskella viikon paras hcp-tulos ja molempien kenttien kauden parhaat yksittäiset scr-tulokset ansaitsevat paikan syyskuun finaaliin. 

Finaali: Finaali pelataan 2 hengen scramblena (25 % tasoituksin ilman leikkuria) Kotkassa 3.9.2022. Kaksi parasta tulosta finaalissa (paras kotkalainen ja paras kuusaalainen) pelaavat ilman tasoituksia yhden reiänuusinnan voitosta. Reikänä toimii Kotkan väylä 18. Tasatuloksella voittaa se joukkue, jonka pallo on lähempänä kahdella lyönnillä. Pari, jolla on pienempi pelitasoitus finaalissa, pelaa kyseisen reiän yhden lyöntipaikan taempaa. 

Draft: Viikkovoittajat ja paras scr saavat valita itselleen peliparin finaaliin (ehtona, että valittu pelaaja on pelannut RTL-kisaa kesän aikana vähintään 7 kierrosta). Draft järjestetään Teams:in välityksellä 29.8.2022, kotkalaisille klo 18 ja kuusaalaisille klo 19.

Palkinnot: Finaalin voittajaparille molemmille OnGolfin 2 hengen pelimatka! Finaalin kakkoset palkitaan 300 € lahjakortein. Myös kaikkien kisassa Hole in onen tehneiden kesken arvotaan palkinnoksi OnGolfin pelimatka yhdelle.

Erikoisjärjestelyt: Jos finaali joudutaan perumaan koronaviruksen tai muun ennalta määrittämättömän syyn vuoksi, jaetaan pääpalkinto (kahden hengen matka) kauden alhaisimmalle yksittäiselle nettotulokselle. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!